Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Tondeuse
 • Snijkop en lamelhoes
 • Opzetkam
Merk
 1. Accessoires 2 producten
 2. Babyliss Pro 3 producten
 3. Moser 3 producten
 4. Original 1 product
 5. Oster 4 producten
 6. Panasonic 1 product
 7. Wahl 20 producten
Aantal Opzetkammen
 1. 2 3 producten
 2. 3 1 product
 3. 4 4 producten
 4. 8 2 producten

Tondeuse

Met een tondeuse kan je op een eenvoudige manier je haargroei bijhouden. Door de krachtige motor is het goed geschikt om te gebruiken bij lang en dik haar. Het is dan ook vooral bedoeld voor hoofd- en baardhaar en geeft het beste resultaat als er tegen de haargroeirichting in wordt gebruikt.

Verschil tussen tondeuse en een trimmer

Het belangrijkste verschil tussen een tondeuse en een trimmer is dat een tondeuse over het algemeen een groter apparaat is. Het heeft een breder met en is daarom ook beter geschikt voor het hoofdhaar. Je scheert er namelijk grotere oppervlaktes mee. Daarnaast is een trimmer meer voor de kortere lengtes, de kleine details om het af te maken.

Met of zonder snoer

Het hangt volledig van je situatie af of een tondeuse met of zonder snoer handiger is. Voor privégebruik is over het algemeen een tondeuse zonder snoer handiger. Deze kan je makkelijk meenemen en overal gebruiken aangezien je geen stopcontact nodig hebt. Je hoeft je over het algemeen ook niet snel druk te maken dat je tondeuse leeg raakt. Veel tondeuses hebben namelijk een lange batterijduur en kan dit oplopen tot meer dan 300 minuten. Houdt er wel rekening mee dat wanneer de tondeuse bijna leeg is hij van kracht zal minderen waardoor de tondeuse minder strak gaat scheren.

Ben je echter opzoek naar een tondeuse voor in de kapsalon dan kan een tondeuse met snoer een makkelijkere optie zijn. In veel gevallen heb je namelijk een stopcontact ter beschikking waar er geknipt wordt en heb je ondanks het snoer veel bewegingsruimte door de snoerlengte van ruim 2 meter. Dit heeft als grootste voordeel dat je tondeuse altijd op zijn best presteert en op maximale kracht blijft voor het beste resultaat.

 Alleen tondeuse (merk) zoekwoord ziet er niet in. Moet ik dan bijvoorbeeld ‘tondeuse wahl’ uitlichten?

Filteren
close2

Toont 1-16 van 34 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 34 producten