Menu close2

HELLO BEAUTY!

Hi Beautylover, aangenaam! Maak kennis met onze inspirerende beautywebshop én platform dat je aanspoort om het mooiste uit jezelf te halen. Ooit begonnen als Knip&Go Shop, nu omgetoverd tot ware beautyprofessionals onder de nieuwe naam: Beautyfabs!  

Op ons platform vind je maandelijks nieuwe informatieve blogs die je voorzien van de beste tips omtrent haar en beauty. Geïnspireerd geraakt? Neem gerust een kijkje in ons aanbod waar wij een brede collectie in haarproducten voor vrouwen bieden. Naast het aanbod in haarproducten voor vrouwen hebben wij ook een zorgvuldige selectie in haarverzorging voor mannen gemaakt. Mannen vinden een verzorgd uiterlijk stiekem óók van groot belang (we’ve checked our orders).

Shop de professionele verzorgingsproducten via onze website extra voordelig. Grootverpakkingen of klein verpakkingen, dat maakt ons niet uit. Alles is even scherp geprijsd! Zo blijft het shoppen voor iedereen leuk, voor zowel kappers als consumenten. Kom je er niet uit en heb je advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar om met je mee te denken. Schroom zeker niet om contact met ons op te nemen.

LETS GET SOCIAL

Raak geïnspireerd door onze socials! Volg ons via Instagram en Facebook en wordt op de hoogte gesteld van de nieuwste aanbiedingen en tips. We vinden het ontzettend leuk om jullie creaties met onze producten te zien. Deel je mooiste foto’s en vorm een inspiratiebron voor andere Beautylovers. Hou je ons op de hoogte? Super leuk! En eh… vergeet ons niet te taggen ;).