Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Inhoud (ml)
  1. 1 Kit 2 producten
  2. 50ml 1 product
  3. 150ml 1 product
  4. 300ml 1 product

HELI'sGOLD

Heli’s Gold is opgericht en gevestigd in Italië en is een nieuwe generatie van haarverzorgingsproducten dat je hoofdhuid de hoogste prioriteit geeft. Voor voller, glanzender haar dat straalt van gezondheid begint namelijk bij een goed gevoede hoofdhuid. Het ingrediënt dat Heli’s Gold zo effectief maakt is de nog maar weinig bekende Helichrysum Italicumbloem. Deze bloem zit boordevol verjongende en balancerende eigenschappen.  De naam Helichrysum is afkomstig van de Griekse woorden helios, dat zon betekent en chrysos, dat goud betekent. Deze bloemen hebben namelijk een gouden kleur waardoor ze al duizenden jaren worden bewondert.

Filteren
close2

5 producten

Filteren
close2

5 producten

Belang van de hoofdhuid

Hoe gezonder de hoofdhuid, des te gezonder het haar. Dat is wat er bij Heli’s Gold centraal staat. De hoofdhuid is namelijk de grond waar het haar op groeit en heeft vanzelfsprekend veel invloed op de gezondheid van het haar. Logischerwijs komt glanzend haar vol volume daarom ook voort uit een geliefde hoofdhuid.

HELIPLEX

Eén van de productlijnen van Heli’s Gold is HELIPLEX. Wil je ervoor zorgen dat zowel je hoofdhuid als je haar de perfecte behandeling krijgen? Dan kies je voor de HELIPLEX Prep For Plex Shampoo en de HELIPLEX One Step Bond Complex. Zo zorg je eerst dat alle onzuiverheden op de hoofdhuid worden verwijderd en het haar wordt gewassen, waarna je met de One Step Bond Complex het haar een stuk gezonder maakt. Het serum trekt namelijk goed in de wortels en punten van het haar. Om je haar helemaal af te maken kies je voor de HELIPLEX Pro Mist. Dit is een fijne mistspray zonder olieachtig gevoel wat het haar glanzend en zacht maakt zonder het te verzwaren. Deze drie producten zijn ook verkrijgbaar in een gezamenlijk pakket, zowel van normaal formaat of klein formaat wat het geschikt maakt voor het reizen.