Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
  • Haarverzorging
  • Haarstyling
Inhoud (ml)
  1. 50ml 1 product
  2. 100ml 3 producten
  3. 150ml 1 product
  4. 200ml 2 producten
  5. 250ml 7 producten
  6. 300ml 1 product
  7. 400ml 5 producten
  8. 1000ml 1 product

Grazette

Filteren
close2

Toont 1-16 van 21 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 21 producten

Grazette is een Zweeds schoonheidsbedrijf dat styling- en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit aanbiedt. Het beautybedrijf is actief sinds 1974 en produceert haar producten in eigen land. De producten van Grazette die verkrijgbaar zijn op Beautyfabs komen uit de XL Concept serie. Tijdens het productieproces van XL Concept is het doel om het niet-essentiële weghalen en alleen het belangrijkste overlaten.

Grazette haarverzorging

Een goede haarverzorging vereist de juiste kwaliteitsproducten. Met alleen de beste ingrediënten in de producten van Grazette haarverzorging weet je zeker dat jouw haar mooi en gezond blijft. Ze gebruiken namelijk alleen goed gedocumenteerde ingrediënten met de slimste oplossingen uit zowel de natuur als de wetenschap. Onder Grazette haarverzorging vind je kwaliteitsproducten als de XL Concept Balsam Shampoo. Dit is een vocht inbrengende shampoo die geschikt is voor normaal tot droog haar. Het ontklit het haar en brengt vochtbalans op peil waardoor het haar minder stug en droog aanvoelt. Naast shampoos kan je ook kiezen voor conditioners, sprays en haarmasker met allemaal eigen unieke voordelen voor jouw haar.

Grazette haarstyling

Onder Grazette haarstyling vind je een grote variatie aan producten die geschikt zijn om je haar in model te brengen en/of in model te houden. Een populair product is de XL Concept Hair Mousse Mega Strong, dit is een extra sterke mousse dat zorgt voor extra volume en een langdurig resultaat.  Vind je in plaats van een sterke mousse een haarspray prettiger om te gebruiken? Dan is de Hair Spray Super Dry echt iets voor jou, het is geschikt voor alle haartypen en zorgt de gehele dag voor het gewenste model met een glanzende finish.