Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Kleuren
 • Henna
 • Uitwasbaar
 • Ammoniakvrij
 • Semi-permanent
 • Vegan
Haartype
 1. Alle haartypen 844 producten
 2. Blond haar 2 producten
 3. Geblondeerd haar 1 product
 4. Gekleurd haar 14 producten
 5. Grijs haar 2 producten

Haarverf

Ben je toe aan een nieuwe coupe? Ga dan voor een professionele haarkleuring van Beautyfabs. Bij ons vind je een ruim assortiment aan producten om het haar vakkundig te kunnen kleuren of ontkleuren.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 2380 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 2380 producten

Haarverf 

Ga je voor bruin haar of toch liever voor blond haar? Wij hebben het allemaal in huis. Haarverf kopen kan eenvoudig in onze webshop!

Permanente haarverf

Ondanks dat haarverf uit verschillende soorten, kleuren en varianten bestaat, is een permanente haarkleuring voor veel mensen bekend. Wanneer het haar geverfd is met dit type haarkleuring, zal de kleur voor altijd blijven behouden. Alleen door opnieuw te kleuren, te blonderen of de kleur uit te laten groeien, zal de kleur verdwijnen. 

Merk je toch toch dat de kleur van je geverfde haren vervaagd? Dan is de kans groot dat dit komt door de zon. UV-straling zorgt er namelijk voor dat de pigmenten van de verf gaan oxideren en vervagen. Zorg daarom dus altijd voor een goede bescherming voor haren die geverfd zijn. 

Werking permanente haarverf

Om ervoor te zorgen dat de haarschacht opzwelt en de schubben open gaan staan, wordt in de meeste gevallen de basis stof ammoniak gebruikt. Wanneer de schubben van het haar namelijk open staan, kunnen de pigmenten van de haarkleuring én waterstofperoxide zich hechten. 

Een klein deel van waterstofperoxide zorgt er ook voor dat je huidige haarkleur wordt opgelicht. Ook zorgt deze stof dat de nieuwe pigmenten groter worden. Doordat deze pigmenten groter worden, passen ze niet meer door de openstaande haarschubben. Hierdoor blijven ze permanent in je haar. 

Om vervolgens de overtollige pigmenten uit het haar te verwijderen, kan een speciale shampoo voor geverfd haar worden gebruikt. Deze shampoo zorgt ervoor dat de haarschubben weer sluiten en oxidatieproces tegengaan voor maximale bescherming. 

Semi-permanente haarverf

Naast dat haarverf een geschikt product is om haren te voorzien van een nieuwe kleur, kan semi-permanente haarverf ook een uitkomst zijn. Maar zijn er wel verschillen per type haarverf? Ja, dat is er zeker!

Haar dat geverfd is met semi-permanente haarverf, zal enige tijd in je haren blijven zitten. Afhankelijk van het aantal wasbeurten blijft de kleur behouden. Na 1 tot 3 wasbeurten zal de kleur langzaam afnemen. Nadat het haar geverfd is, zal de aangebrachte kleur het meest intens zijn. Heb je prachtige blonde lokken? Vergeet dan niet dat het langer kan duren voordat de kleurspoeling weer uit je haren verdwijnt.

Dit product is het meest geschikt wanneer (demi) permanent geverfd haar een opfrisbeurt nodig heeft. De toepassing van dit product is erg eenvoudig. De toevoeging van waterstofperoxide is hierbij niet nodig, wat wel noodzakelijk is bij permanente haarverf. 

In tegenstelling tot permanente verf komen de pigmenten van de kleuren niet in het haar. Dit zorgt er dus voor dat na een aantal wasbeurten de haarkleuring zal verdwijnen. De uitwasbare haarverf blijft met name om de haarschaft zitten. Blijft de verf toch wat langer zitten? Zorg dan voor een goede shampoo die ervoor zorgt dat de mogelijke onderliggende pigmenten snel verdwijnen. 

Weetje: Semi-permanente haarverf wordt ook wel kleurshampoo (met pigmenten) genoemd!

Haarverf kleuren

Ben je op zoek naar professionele haarverf voor jezelf of voor in de kapsalon? Beautyfabs biedt een breed assortiment aan kleuren haarverf. De kleuren die we aanbieden zijn oneindig. Ga je voor bruine tinten (haarverf bruin)? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor caramel, chocolade of hazelnoot bruin. Naast dat kleuren sterk uiteenlopen, hebben de kleuren verf ook verschillende merken. Zo bieden we diverse merken aan zoals: Wella, L’oreal, Schwarzkopf, Indola, Matrix en nog veel meer! 

Zelf je haar verven

Iedereen heeft zijn eigen reden om zijn haren te verven. Je wilt je haarkleuren verfrissen, uitgroei bijwerken, of een totaal andere look creëren. Heb je last van grijze haren? Ook dan kan haarverf je helpen om deze te bedekken. Hiervoor kun je natuurlijk naar de kapper gaan, maar je kunt ook zelf haarverf bestellen en aan de slag gaan. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook een hoop geld. 

Accessoires voor haren verven 

Wanneer je besluit om haren te gaan verven, zijn een aantal accessoires noodzakelijk. Allereerst is een kwast handig om de verf goed aan te kunnen brengen op de haren. De meeste kwasten van Beautyfabs bevatten ook een spitse punt aan het einde van de verfkwast, zodat de haren in verschillende plukken kan worden verdeeld. 

Daarnaast is een verfbakje gebruikelijk om de haarverf in te mengen en de hoeveelheid te bepalen. Om de juiste hoeveelheid te kunnen bepalen, is ook een weegschaal noodzakelijk. Hiermee bepaal je de juiste verhouding verf en waterstofperoxide. 

Tot slot adviseren wij ook om handschoenen te bestellen. Ook hier biedt Beautyfabs verschillende maten aan zodat je handschoenen hebt die goed aansluiten. Hierdoor voorkom je dat verf in aanraking komt met je huid.